A munkavédelem egyik legnagyobb mumusa

Már maga a munkavédelem és a munkavédelmi feladatok ellátása hihetetlen feszültségforrás a piacon, szinte minden vállalat esetében. Senki sem mentesül ugyanis alóla, akkor sem, hogy ha mondjuk veszélyes anyagokkal dolgozik, vagy gyártásban tevékenykedik, esetleg az építőipar területén áll helyt, de akkor sem, hogy ha egy irodaházban ülnek az alkalmazottai, és igazság szerint a legveszélyesebb dolog, amivel szembe találják magukat az a lépcső és az elektromos hálózat. Persze ez valahol érthető is, mert mihelyt munkahelyi balesetről beszélünk értelmet nyer a munkavédelem és persze a munkavédelmi oktatás is egyben.

Manapság azonban egy szükséges rossznak, egy felesleges dolognak tekintik ezt az oktatást, még akkor is, hogy ha egy jó csapat, egy jó technikával tökéletes eredményt és élvezetes tréninget tud kialakítani a munkavédelmi oktatás kapcsán is. De ki tarthat munkavédelmi oktatást ma magyarországon? Ennek ugyanis kifejezett szabályai és jogszabályi hivatkozásai vannak, így pedig lehet, hogy valaki hihetetlen hatékony és élvezetes munkavédelmi oktatásban részesítené az embert, azonban ezt sajnos jogszerűen nem teheti meg, ha a szabályoknak nem felel meg a személye.

Én azt gondolom, hogy ha az activesafety csapatát választja bárki, nem csak ettől nem kell tartania, hiszen csak szakemberekkel és profi eredményt biztosító szakértőkkel dolgoznak, hanem abban is biztos lehet mindent a lehető legnagyobb minőségben és eredménnyel végez majd el számára ez a csapat. Az oktatás pedig nem csak egy szükséges rossz lesz, hanem egy hihetetlenül hatékony és eredményes munkafolyamat. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy aki őket választja tökéletesen elégedett lesz. Én számtalan esetben ajánlottam már őket, és még eddig mindenki csak imába foglalta a nevüket, ami nem lehet véletlen. Tökéletes eredmény, folyamatos biztonság és gördülékeny, egyszerű közös munka ami jellemzi őket.